divendres, 16 de juliol de 2010

Una classe

Imatge d’una unitat a escolar a Beniarrés de fa molts anys. Pels taulells dels pis, sembla que siga al col·legi del Dr. Orero, on hui està la Biblioteca. Molt curiós el veure com totes les xiquetes van amb dues coles al monyo.


3 comentaris:

  1. Aquesta imatge té una errada de documentació, ja que la ubicació de l'escola no pertany al carrer doctor Orero, sino al carrer alameda on antigament (anomenada avenida del caudillo) estava l'escola femenina.

    ResponElimina
  2. Aquesta imatge no correspòn a l'escola ubicada al carrer dr Orero com s'informa, sino que és l'escola femenina que antigament estava ubicada a l'Avinguda del caudillo (avui anomenat carrer Alameda).

    ResponElimina
  3. En efecte, no sembla estar situada a l'antic ajuntament del Dr.Orero, però, no podria ser l'edifici de les monges? La "costura" de L'Alameda, tampoc sembla que siga. Les xiques de la fotografia ens ho podrien aclarir.

    ResponElimina

Benvinguts al nou blog: Beniarrés en imatges, un repàs per la història!

Introducció

Després d'haver muntat al Facebook un grup per rescatar fotografies antigues de Beniarrés, de la seua gent, de les seues festes, tradicions i costums, i veure com comença a animar-se la participació, hem pensat d'obrir aquest blog amb la mateixa finalitat tot pensant que, ací, les fotos i els seus comentaris tindran un millor tractament. Pensem que mitjantçant aquest mitjà, es podrà tindre un millor accés i una difusió més oberta i, conseqüentment, més participació. Tan de bo siga així i puguem comptar amb gran nombre de fotografies que vagen donat-nos informació de l'aspecte que el poble tenia en dècades passades i recordar, els que ja anem complint anys, escenes viscudes i escenaris recorreguts que, si no els refresquem de manera gràfica, a poc a poc aniran esvaint-se i perdent-se amb el temps.


Ànim i aneu penjat totes les fotos que sigueu capaços de rescatar.