dimarts, 2 de febrer del 2010

Familia beniarresina als anys 20

Una autèntica joia etnogràfica. La foto l'ha enviada Rafael Gisbert, un benirresi que viu a Paris i que abans la seua família tenia un forn on hui està casa el Noi. En la fotografia, ix el seu iaio ( el primer per l'esquerra) i està feta cap a l'any 1920. Demana, si algú coneix a la resta de gent que ix a l'imatge.

1 comentari:

  1. El señor sentado a la izda. es d. José Sanjuan Jover y asu lado,también sentado su hijo D.Juan Bta. Sanjuan Galiana,ambos escultores,doradores y tallistas.Trabajaron en la prov. de Alicante y en la iglesia de Beniarrés,pues allí tenían casa y taller.

    ResponElimina

Benvinguts al nou blog: Beniarrés en imatges, un repàs per la història!

Introducció

Després d'haver muntat al Facebook un grup per rescatar fotografies antigues de Beniarrés, de la seua gent, de les seues festes, tradicions i costums, i veure com comença a animar-se la participació, hem pensat d'obrir aquest blog amb la mateixa finalitat tot pensant que, ací, les fotos i els seus comentaris tindran un millor tractament. Pensem que mitjantçant aquest mitjà, es podrà tindre un millor accés i una difusió més oberta i, conseqüentment, més participació. Tan de bo siga així i puguem comptar amb gran nombre de fotografies que vagen donat-nos informació de l'aspecte que el poble tenia en dècades passades i recordar, els que ja anem complint anys, escenes viscudes i escenaris recorreguts que, si no els refresquem de manera gràfica, a poc a poc aniran esvaint-se i perdent-se amb el temps.


Ànim i aneu penjat totes les fotos que sigueu capaços de rescatar.