dissabte, 30 de gener del 2010

En 1931

En 1931, any de la instauració de la segona república, un grup de gent major amb xiquets als seus peus, posen davant la porta de l'esgésia parroquial. Aquestos xiquets deuen rondar, hui, la huitantena. Entre la gent gran, Vicente López Orts i Vicente López Moncho, avi i besavi meus

Foto facilitada per Carles Tomàs

3 comentaris:

 1. Vicent Moncho Grau: El primer xiquet qu'esta sentat a la dreta, es mon pare, Vicent Moncho Miquel, que per cert, el meu fill xicotet es igual qu'ell. El cuart xiquet sentat começan per l'esquerra es Bruno Tomás Laviña, molt amic de mon pare. La resta de xiquets, mon pare els sabía tots, pero per desgracia ja fa molt de temps que no está entre nosaltres.

  ResponElimina
 2. El xiquet que porta una samarreta a ratjes,i que pareix tret d'una peli del Chaplin,es el meu benvolgut pare,q.e.d.,Heliodoro López Tomás.
  L'home que porta tratje,darrere dell,es el seu iaio.

  ResponElimina
 3. I el que està darrere d'Helio, al cetre de la porta, son tio Vicent López Orts, es a dir el meu iaio Vicentet.

  ResponElimina

Benvinguts al nou blog: Beniarrés en imatges, un repàs per la història!

Introducció

Després d'haver muntat al Facebook un grup per rescatar fotografies antigues de Beniarrés, de la seua gent, de les seues festes, tradicions i costums, i veure com comença a animar-se la participació, hem pensat d'obrir aquest blog amb la mateixa finalitat tot pensant que, ací, les fotos i els seus comentaris tindran un millor tractament. Pensem que mitjantçant aquest mitjà, es podrà tindre un millor accés i una difusió més oberta i, conseqüentment, més participació. Tan de bo siga així i puguem comptar amb gran nombre de fotografies que vagen donat-nos informació de l'aspecte que el poble tenia en dècades passades i recordar, els que ja anem complint anys, escenes viscudes i escenaris recorreguts que, si no els refresquem de manera gràfica, a poc a poc aniran esvaint-se i perdent-se amb el temps.


Ànim i aneu penjat totes les fotos que sigueu capaços de rescatar.