dissabte, 30 de gener del 2010

Grup escolar amb Mª Luisa Pastor

En aquesta imatge enviada per Mª Consuelo Calbo Jordà, es pot veure un nombros grup de xicones al pati del col.legi dels xics. Destaca pel nombrós grup de xicones, doncs les quintes eren molt grans, i que van totes vestides igual.


En aquest cas si coneixc alguna persona, entre elles ma mare que es la quinta de la fila de dalt començant per l'esquerra.1 comentari:

  1. M'agradaria es publicara alguna fotografia relacionada am el premi nacional guanyat pel col.legi de beniarres en l'apartat de treballs manuals i que va tindre una gran repercisio. desconec l'any en que es va produir, pero seria interesant recordar-ho.

    ResponElimina

Benvinguts al nou blog: Beniarrés en imatges, un repàs per la història!

Introducció

Després d'haver muntat al Facebook un grup per rescatar fotografies antigues de Beniarrés, de la seua gent, de les seues festes, tradicions i costums, i veure com comença a animar-se la participació, hem pensat d'obrir aquest blog amb la mateixa finalitat tot pensant que, ací, les fotos i els seus comentaris tindran un millor tractament. Pensem que mitjantçant aquest mitjà, es podrà tindre un millor accés i una difusió més oberta i, conseqüentment, més participació. Tan de bo siga així i puguem comptar amb gran nombre de fotografies que vagen donat-nos informació de l'aspecte que el poble tenia en dècades passades i recordar, els que ja anem complint anys, escenes viscudes i escenaris recorreguts que, si no els refresquem de manera gràfica, a poc a poc aniran esvaint-se i perdent-se amb el temps.


Ànim i aneu penjat totes les fotos que sigueu capaços de rescatar.