dimarts, 23 de març del 2010

Al bar Xispa

Aquesta fotografia, original de Paco "La Roja", ha arribat a aquest grup gràcies a Ximo Calbo i Lluis Negro, que l'han escanejat i l'han fet arribar. Correspon a una colla de jovents de festa, possiblement, a un bar del poble (Bar Xispa) doncs hi han molts caixons de beguda. A destacar com molts dels jovents estan fumant puros.

1 comentari:

  1. M´ha agradat molt el recull de fotos, gràcies per la dedicació i l´estima que demostres tindre pel poble, amb els blogs.

    Reb una salutació afectuosa,

    José Luis López Muelas.
    El vellea jove.

    ResponElimina

Benvinguts al nou blog: Beniarrés en imatges, un repàs per la història!

Introducció

Després d'haver muntat al Facebook un grup per rescatar fotografies antigues de Beniarrés, de la seua gent, de les seues festes, tradicions i costums, i veure com comença a animar-se la participació, hem pensat d'obrir aquest blog amb la mateixa finalitat tot pensant que, ací, les fotos i els seus comentaris tindran un millor tractament. Pensem que mitjantçant aquest mitjà, es podrà tindre un millor accés i una difusió més oberta i, conseqüentment, més participació. Tan de bo siga així i puguem comptar amb gran nombre de fotografies que vagen donat-nos informació de l'aspecte que el poble tenia en dècades passades i recordar, els que ja anem complint anys, escenes viscudes i escenaris recorreguts que, si no els refresquem de manera gràfica, a poc a poc aniran esvaint-se i perdent-se amb el temps.


Ànim i aneu penjat totes les fotos que sigueu capaços de rescatar.