dimecres, 21 d’abril del 2010

Tren cap a Alcoi

L'arribada del tren a l'estació era com el rellotge que marcava les hores. En la foto, un maquinista revisant l'exterior de la màquina i Isidro Ferrando passejant el gos.

2 comentaris:

  1. Yo soc Isidro Ferrando Bataller de Villalonga Fill de Miguel Ferrando Ferrer y Net de Isidro Ferrando membre de la associació tren Alcoy Gandia y un dels autors del llibre Tren Alcoi Gandia

    ResponElimina
  2. Benvingut al blog. Esperem ens envies alguna foto del tren al seu pas per Beniarrés. Com ja hauràs comprovat, alguna ha estat presa del vostre llibre, cosa que esperem no siga inconvenient per la vostra part.

    ResponElimina

Benvinguts al nou blog: Beniarrés en imatges, un repàs per la història!

Introducció

Després d'haver muntat al Facebook un grup per rescatar fotografies antigues de Beniarrés, de la seua gent, de les seues festes, tradicions i costums, i veure com comença a animar-se la participació, hem pensat d'obrir aquest blog amb la mateixa finalitat tot pensant que, ací, les fotos i els seus comentaris tindran un millor tractament. Pensem que mitjantçant aquest mitjà, es podrà tindre un millor accés i una difusió més oberta i, conseqüentment, més participació. Tan de bo siga així i puguem comptar amb gran nombre de fotografies que vagen donat-nos informació de l'aspecte que el poble tenia en dècades passades i recordar, els que ja anem complint anys, escenes viscudes i escenaris recorreguts que, si no els refresquem de manera gràfica, a poc a poc aniran esvaint-se i perdent-se amb el temps.


Ànim i aneu penjat totes les fotos que sigueu capaços de rescatar.