divendres, 12 de febrer del 2010

Junta Organitzadora del II Centenari

En 1948, en plena postguerra, patint penúries econòmiques, però amb gran il.lusió i ganes de fer coses per celebrar esta efemèride, es constitueix aquesta junta per coordinar, organitzar, preparar els actes i recaptar fons econòmics.

En la foto, Pedro López, Juan Bta. Sanjuán, Modesto Martínez, Justo Sellés, Joaquín Sanjuán (alcalde), Miguel Rocher (rector) i Augusto Tomàs


Foto publicada en la revista del II CentenariCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvinguts al nou blog: Beniarrés en imatges, un repàs per la història!

Introducció

Després d'haver muntat al Facebook un grup per rescatar fotografies antigues de Beniarrés, de la seua gent, de les seues festes, tradicions i costums, i veure com comença a animar-se la participació, hem pensat d'obrir aquest blog amb la mateixa finalitat tot pensant que, ací, les fotos i els seus comentaris tindran un millor tractament. Pensem que mitjantçant aquest mitjà, es podrà tindre un millor accés i una difusió més oberta i, conseqüentment, més participació. Tan de bo siga així i puguem comptar amb gran nombre de fotografies que vagen donat-nos informació de l'aspecte que el poble tenia en dècades passades i recordar, els que ja anem complint anys, escenes viscudes i escenaris recorreguts que, si no els refresquem de manera gràfica, a poc a poc aniran esvaint-se i perdent-se amb el temps.


Ànim i aneu penjat totes les fotos que sigueu capaços de rescatar.