dimecres, 17 de febrer del 2010

Panoràmica del carrer Cova Santa

En 1920, Beniarrés, com quasi tots el pobles, tenia els carrers de terra i quan plovia, l'aigua l'arrastrava deixant solcs pels carrers que hi feien molt perillós el transit peatonal a les persones majors. Sembla que tampoc existien voreres. En la instantània, un grup de dones i xiquets prop de la font del Gaiato.

Foto publicada a la revista 250 Anys

1 comentari:

  1. Interessant fotografia que havia vist feia temps però que no recordava. Els arbres que es poden veure son els que li donen el nom al carrer "Albereda" (Alameda en castellà)

    ResponElimina

Benvinguts al nou blog: Beniarrés en imatges, un repàs per la història!

Introducció

Després d'haver muntat al Facebook un grup per rescatar fotografies antigues de Beniarrés, de la seua gent, de les seues festes, tradicions i costums, i veure com comença a animar-se la participació, hem pensat d'obrir aquest blog amb la mateixa finalitat tot pensant que, ací, les fotos i els seus comentaris tindran un millor tractament. Pensem que mitjantçant aquest mitjà, es podrà tindre un millor accés i una difusió més oberta i, conseqüentment, més participació. Tan de bo siga així i puguem comptar amb gran nombre de fotografies que vagen donat-nos informació de l'aspecte que el poble tenia en dècades passades i recordar, els que ja anem complint anys, escenes viscudes i escenaris recorreguts que, si no els refresquem de manera gràfica, a poc a poc aniran esvaint-se i perdent-se amb el temps.


Ànim i aneu penjat totes les fotos que sigueu capaços de rescatar.