divendres, 19 de febrer del 2010

L'ermita en el passat

Eixa ermita blanca i marinera que estem acostumats a veure coronant la part més alta del poble, no ha estat sempre igual. Sols els més vells de la població poden recordar com era abans i, ara, gràcies a les fotos antigues podem tindre la imatge del que era en altres temps. En estas fotos de 1925 i 1945, podem veure quin aspecte tenia.


Fotos publicades en la revista Un centenari dins del Jubileu


2 comentaris:

  1. NO havia vist mai aquestes foto de l'ermita. Com be dius,sempre havia pensat que havia segut com hui en dia.

    Sorprén veure la primera fotografia com l'ermita no té ni campanar i el seu suposat colorit.

    En aquesta segona, més semblant a l'actual, si que destaca com estava pintat el campanar.

    ResponElimina
  2. Si mirem la foto El Tren en 1915, veurem que la silueta de l'ermita és la de la primera foto, la que no te el campanar

    ResponElimina

Benvinguts al nou blog: Beniarrés en imatges, un repàs per la història!

Introducció

Després d'haver muntat al Facebook un grup per rescatar fotografies antigues de Beniarrés, de la seua gent, de les seues festes, tradicions i costums, i veure com comença a animar-se la participació, hem pensat d'obrir aquest blog amb la mateixa finalitat tot pensant que, ací, les fotos i els seus comentaris tindran un millor tractament. Pensem que mitjantçant aquest mitjà, es podrà tindre un millor accés i una difusió més oberta i, conseqüentment, més participació. Tan de bo siga així i puguem comptar amb gran nombre de fotografies que vagen donat-nos informació de l'aspecte que el poble tenia en dècades passades i recordar, els que ja anem complint anys, escenes viscudes i escenaris recorreguts que, si no els refresquem de manera gràfica, a poc a poc aniran esvaint-se i perdent-se amb el temps.


Ànim i aneu penjat totes les fotos que sigueu capaços de rescatar.