dijous, 4 de febrer del 2010

El Futbol Club de Beniarrés

Aquesta fotografia l'ha enviat Mª Consuelo Calbo Jordà i correspon a l'equip del FC Beniarrés en un partit de futbol. Per la imatge sembla ser que és al camp del Patronat a Muro.

2 comentaris:

  1. Gràcies per aquest blog que heu creat. Em porta molts bons records

    ResponElimina
  2. Entre altres motius, aquest dels records ha estat present a l'hora de crear-lo. A vore si entre tots col.leccionem gran quantitat de fotos

    ResponElimina

Benvinguts al nou blog: Beniarrés en imatges, un repàs per la història!

Introducció

Després d'haver muntat al Facebook un grup per rescatar fotografies antigues de Beniarrés, de la seua gent, de les seues festes, tradicions i costums, i veure com comença a animar-se la participació, hem pensat d'obrir aquest blog amb la mateixa finalitat tot pensant que, ací, les fotos i els seus comentaris tindran un millor tractament. Pensem que mitjantçant aquest mitjà, es podrà tindre un millor accés i una difusió més oberta i, conseqüentment, més participació. Tan de bo siga així i puguem comptar amb gran nombre de fotografies que vagen donat-nos informació de l'aspecte que el poble tenia en dècades passades i recordar, els que ja anem complint anys, escenes viscudes i escenaris recorreguts que, si no els refresquem de manera gràfica, a poc a poc aniran esvaint-se i perdent-se amb el temps.


Ànim i aneu penjat totes les fotos que sigueu capaços de rescatar.