dissabte, 6 de febrer del 2010

Junta d'Obres temple parroquial

El dia 2 de juny de 1897, va quedar constituïda la Junta d'Obres per a la construcció d'un nou temple parroquial que es va decidir fora d'estil gòtic davant l'altra proposta de que fos d'estil bizantí.

Els components foren Sr. Daniel Llorens (rector), Sr. Fèlix Giner (coadjutor), Sr. Vicente Domínguez, Sr.Vicente Gozálbez, Sr.José Calbo, Sr. Luis Tomàs, Sr.Roberto Sellés, Sr.Vicente Guerola, Sr.Vicente Moncho.

Foto publicada en la revista Un centenari dins del jubileu


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvinguts al nou blog: Beniarrés en imatges, un repàs per la història!

Introducció

Després d'haver muntat al Facebook un grup per rescatar fotografies antigues de Beniarrés, de la seua gent, de les seues festes, tradicions i costums, i veure com comença a animar-se la participació, hem pensat d'obrir aquest blog amb la mateixa finalitat tot pensant que, ací, les fotos i els seus comentaris tindran un millor tractament. Pensem que mitjantçant aquest mitjà, es podrà tindre un millor accés i una difusió més oberta i, conseqüentment, més participació. Tan de bo siga així i puguem comptar amb gran nombre de fotografies que vagen donat-nos informació de l'aspecte que el poble tenia en dècades passades i recordar, els que ja anem complint anys, escenes viscudes i escenaris recorreguts que, si no els refresquem de manera gràfica, a poc a poc aniran esvaint-se i perdent-se amb el temps.


Ànim i aneu penjat totes les fotos que sigueu capaços de rescatar.